Over ons

Ik ben Lesje.

Ik schop zo nu en dan tegen een scheen, knijp in een bips en ben van tijd tot tijd vlijmscherp, op een shirt, sweater of hoodie. Hier kun je binnenkort de leukste bovenlichaambedekkende kledij vinden. Niets nieuws, natuurlijk, maar wel vernieuwend, namelijk een echt tof stofje en de lyrics. Stay tuned.

Lesje is onderdeel van Aesthetic Rags. Specialist in branding, merchandise en workwear voor MKB en ZZP in kleinere oplagen.

— Aesthetic Rags is gespecialiseerd in het bedrukken van  shirts, hoodies, sweaters, petjes, tassen noem maar op!

Hoe kan Aesthetic Rags dan zo voordelig branding, merchandise en workwear leveren?

Doordat wij diverse manieren van kledingbedrukking in eigen beheer hebben kunnen wij een markt bedienen die het heel vaak toch al niet zo makkelijk heeft. De kleinere bedrijven. Klein qua budget of simpelweg klein qua bedrijfsruimte.

Heb jij behoefte aan merchandise voor jouw bedrijf maar geen ruimte om dozen vol of zelfs pallets met shirts op te slaan? Heb je uberhaupt niet het budget om een pallet te bestellen, om op die manier aanmerking te komen voor een aantrekkelijke staffel? Dan ben je niet de enige! En bovendien kun je jouw kostbare bedrijfsruimte beter gebruiken voor bedrijvigheid!

Daarom kun je bij ons terecht voor merchandise op maat. Je bestelt alleen wat je in de komende periode denkt nodig te hebben voor promotie of verkoop en wij leveren kleine aantallen die je meteen in jouw winkel kunt hangen of gebruiken voor promotiedoeleinden, etc. Raakt het voorraadje op dan bestel je gewoon bij! Wij bedrukken het direct en leveren jouw precies wat en hoeveel je nodig hebt. Ideaal!

Wij hebben verschillende soorten shirts, sweaters, longsleeves en hoodies in ons assortiment en op voorraad. Ben je op zoek naar andere bedrijfskleding zoals bijvoorbeeld een werkbroek, stofjas, schort, veiligheidsvest, koksbuis of iets anders, dan kunnen wij dat uiteraard ook aanbieden door samenwerking met leveranciers van alle mogelijke soorten kleding. Stuur ons een email om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben geen showroom, wagenpark, groot bedrijfspand of andere kostbare overhead. Dat hoef jij dus ook niet te betalen! 😉 Daarom, de beste kwaliteit voor een zeer aangename prijs!